У Василя КУШЕРЦЯ, голови правління Товариства «Знання» України, президента Університету сучасних знань - День народження!

01.02.2021 / 12:36

Дорогий Василю Івановичу! Сердечно вітаємо Вас від Товариства «Знання» України, Університету сучасних знань, просвітників Товариства з Днем народження!
Шануємо Ваш потужний творчий потенціал як заслуженого діяча науки і техніки України, члена-кореспондента НАПН України, професора, доктора філософських наук, автора сотень наукових і науково-популярних публікацій.
Ваша невтомна діяльність позначена вагомим внеском у розвиток Товариства і Університету, активним поширенням наукових знань серед населення, активізацією науково-освітньої діяльності, важливими заходами у патріотичному вихованні громадян, дійовим просвітництвом у ЗМІ і соціальних мережах.
Щиро бажаєм Вам, шановний Василю Івановичу, вдосталь здоров’я і наснаги на довгі, щасливі і благополучні роки, на нові значні творчі успіхи у науковій, науково-просвітницькій і науково-освітній діяльності для успішного розвитку і зміцнення рідної України!
З глибокою повагою –
Президент Товариства «Знання» України, президент НАПН
України, академік НАН України, академік НАПН України
В.Г.Кремень
Перший заступник голови правління
Товариства «Знання» України В.А.Глушко
Учений секретар Товариства «Знання»
України, заслужений журналіст України В.Ф.Василашко