«Навчання за метафоричними асоціативними картками»

26.07.2021 / 17:05

Шановні, колеги!

 Університет Сучасних Знань запрошує на навчальний онлайн-курс  «Навчання за метафоричними асоціативними картками» з 3 серпня 2021року.

    Даний навчальний онлайн курс по роботі з МАК буде корисний психологам, психотерапевтам, соціальним працівникам, педагогам, тренерам та всім, хто зацікавлений у саморозвитку, професійному зростанні, підвищенні кваліфікації та ефективності роботи.

Варіанти навчання:
Програма курсу складається з 6 тематичних модулів (загальна кількість годин 32 академ.годин). Заняття проводяться 2 рази на тиждень, тривалість кожного заняття 3 академ. години (10 занять). Загальна тривалість курсу – 1,5 місяці. Платформа для проведення онлайн заняття– ZOOM

Вартість всього курсу 2 500 грн. (можливість оплати частинами, студентам знижка 20%, хто приймав участь у інших навчальних курсах тренера Сабліної Н.В. - знижка 10%). Після закінчення курсу видається Сертифікати від Університету Сучасних Знань та Тренінгового Центру Наталії Сабліної.

За детальнішою інформацією звертайтеся (067)9694196,(099)5038424- Наталія

Реєстраційна форма- https://docs.google.com/forms/d/1ya4ntYrE9DcGccQOGF8rYIuCw92auaSkU2Aufp7P6sA/edit?gxids=7628

Підтвердження участі відбуватиметься після здійснення передоплати. Реквізити для внесення передоплати надійдуть Вам на e-mail, вказаний в реєстраційній формі.

Навчальний Онлайн - Курс

«Навчання за метафоричними асоціативними картками» (32 год.)

Даний навчальний онлайн курс по роботі з МАК буде корисний психологам, психотерапевтам, соціальним працівникам, педагогам, тренерам та всім, хто зацікавлений у саморозвитку, професійному зростанні, підвищенні кваліфікації та ефективності роботи. Також курс буде цікавим для студентів, адже, він орієнтований на пізнання, дослідження власних можливостей та їх розширення. 

        Теоретичний і практичний контент занять спрямований на широку аудиторію людей: як на тих, хто планує в подальшому застосовувати техніки в своїй професійній діяльності, так і на тих, хто прагне застосувати набутий досвід у своєму повсякденному житті.

         На навчанні Ви навчитеся використовувати МАК для роботи або в особистих цілях. На кожному занятті Ви отримаєте 3 працюючих техніки по роботі з МАК і зможете в подальшому їх використовувати.

Програма курсу:

Модуль 1 Метафора і її застосування. МАК - правила роботи і техніка безпеки.

Модуль 2 Метафоричний портрет і автопортрет. Як вибрати для себе метафоричні карти.

Модуль 3 Використання метафоричних карт в кризовому консультуванні і психотерапії. Дослідження стилів подолання стресу.

Модуль 4 Рішення запитів парних стосунків на основі МАК. Стосунки «батьки-дитина». Опрацювання страхів за допомогою МАК.

Модуль 5 Пошук внутрішніх ресурсів. Формування команди на основі МАК. МАК в бізнес структурах. Презентація авторських метафоричних карток «Город Силы или Сила Городов»
Модуль 6
Метафоричні асоціативні карти на піску. Презентація авторських методик.

Модуль 7 Сертифікація та вручення дипломів

Тренер курсу: Наталія Сабліна -Кандидат психологічних наук, викладач УСЗ ,в.о. доцент кафедри педагогіки та психології. Коуч, психолог-практик. Експерт з комунікаційних питань, конфліктології. Дипломований і сертифікований АРТ-терапевт. Автор «Школи мудрих жінок» та «Школи лідерства». Фахівець в області індивідуального, сімейного та групового консультування, сімейний і дитячий психотерапевт, член Української Спілки Психотерапевтів та Східно-європейської асоціації АРТ-терапевтів. Фахівець з системних розстановок за методом Берта Хеллінгера, , тілесно-орієнтованої терапії, бодінамікі, фахівець по роботі з шокової травмою і залежностями.

УМОВИ СЕРТИФІКАЦІЇ: участь у всіх модулях та практикумах, виконання домашніх завдань у повному обсязі, розробка і захист сертифікаційної роботи.

Після закінчення курсу видається Сертифікати від Університету Сучасних Знань та Тренінгового Центру Наталії Сабліної

Детальна інформація на сайтах:  Університету Сучасних Знань https://usz.org.ua та Тренінговому Центрі Наталії Сабліної https://www.sablinatz.com/metaforicheskiye-asotsiativni-karty